F&C Sensing Technology (Hunan) Co.,Ltd

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China F&C Sensing Technology (Hunan) Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
  • China F&C Sensing Technology (Hunan) Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur, Verkoper
Merken: F&C
Aantal werknemers: 80~150
Jaarlijkse omzet: 6Million-10Million
Opgericht Jaar: 1993
Export pct: 80% - 90%
Inleiding

F&C ontdekkend Technologie (Hunan) Co., Ltd, is een high-tech onderneming, specialiseert zich in sensoren van de de automatiseringscontrole van R&D, van de productie en marketing de industriële. Vandaag, hebben wij meest geavanceerde technologie en zijn de meest professionele sensorfabrikant.

 

Ons bedrijf heeft meer dan 30 nationale octrooien en beroemd voor zijn gepatenteerde rode beschermende kokers, die sensor duurzamer maken. Wij zijn de eerste fabriek om tot Optische vezelseenheid en één-knoop het plaatsen vezel optische sensoren in China te maken.


Onze klanten profiteren van bijna 25+-jarenberoepservaring in sensorgebied en 10+-jarenoem ervaring.

 

Wij hebben 14 reeksenproducten en bijna 5000 beschikbare modellen, u kunnen prachtige een de één-einde-dienst ervaring hebben.


Onze hoofdproducten omvatten Vezel optische sensor, Optische Vezeleenheid, nabijheidssensor, foto-elektrische sensor, de ltrasonic sensor van u, lasergroepering, etiketsensor, lasersensor, drukschakelaar, de sensor van het kleurenteken, magnetische schakelaar, DIN-spoor voeding enz.

Geschiedenis

1997 - wij hebben onze eigen merk „F&C Sensoren“ in Taiwan en beginnen onze sensorzaken

 

2003-vestig Filiaal in Dongguan

2006 - vestig fabriek in Donguan genoemde F&C Elektronische Technologie en beginsensorenproductie in China

2007 - Begin om optische vezel voor vezel optische sensoren, nabijheidssensor, foto-elektrische sensoren te verkopen aan buitenlandse markten en OEM reeks te verstrekken aan velen beroemd merk.

2008 - krijg „Geavanceerd technische Onderneming“

2013 - Gevestigde fabriek in Tchang-cha, kapitaal van de provincie van Hunan, Genoemd F&C die Co. van Tecnology (Hunan) ontdekken, Ltd.

 

2016--De bewogen aan nieuwe bureaubouw toe te schrijven aan schaaluitbreiding. Vergroot te productielijn aan vierkant gebied 1500 en krijg octrooi 6.

 

2018 - stelde ons merk in kabeltelevisie tentoon. Onze producten produceerden jaarlijkse verkoop is over 6million USD en samenwerkten met 12000+-klanten in 102 landen.

 

2019 - de Tentoongestelde F&C-Sensoren in de tentoonstelling van Hanover en onze klanten zijn zeer tevreden met onze sensoren. Heet warm onze klant welkom om aan onze fabriek voor mededeling te komen.

Dienst

F&C de ontdekkende Beste Dienst van de Technologie

 

Vrije Pre-Sales/Vrije Steekproef die raadplegen

 

Aangezien F&C-het Ontdekken de Technologie over 12000+ klanten in 102 landen heeft, kunnen wij niet alleen de technische ondersteuning maar ook automatiseringsoplossingen ook verstrekken.

 

De vrije Steekproef is beschikbaar. Wij konden 100 regelmatige modellen verstrekken kostenloos, maar de vracht is veroorlooft zich door de klanten.

 

1-7 Werkdagen Snelle Levering

 

Wij hebben voorraden voor 100 regelmatige modellen en kunnen verschepen zodra de betaling neer regelt is.

Als er geen voorraad is, kunnen wij altijd de verzending over 1week schikken.

 

 

Strikte Kwaliteitscontrole van Productie

 

a) Grondstoffencontrole

 

onze IQC zal en al die materiaal testen controleren op onze inspectienorm wordt gebaseerd. Eigenlijk worden de meesten van componenten voor onze sensoren ingevoerd uit wereld eerste merk zoals MITSUBISHI, TORAY, 3M, Honeywell, ROHM enz.

 

b) Workshop

 

Wij hebben nu eersteklas niet-stofworkshops en elke arbeider wordt gedwongen om klemkappen en schoendekking te dragen. Dat de schoon en veilige werkomgeving ervoor zorgt.

 

c) Kwaliteitscontrole

1.Our IPQC om eerste artikelinspectie te doen

2. het voorwerp zal zelfinspectie doen.

3.IPQC zal de branden-test 6hours vóór pakket verwerken.

4.OQC zal steekproef vóór verzending doen.

 

 

d) De kwaliteit klaagt

 

Als om het even welke klanten maken klaagt de kwaliteit, zullen wij forwarder het aan ons de dienstteam. Zij zullen rechtstreeks aan onze fabrieksmanager rapporteren. Gewoonlijk zullen wij een vergadering met productie, het kopen en verpakkingsafdelingen in 24 uren, houden en zullen reactie in 48 uren met en oplossing terugkoppelen.

 

Wij verstrekken 3 Jaar Garantie voor het grootste deel van onze sensoren

 

 

Voor meer gedetailleerde informatie over Vezel optische sensoren, aarzelen de nabijheidssensor, de foto-elektrische sensor, de etiketsensoren, de magnetische schakelaar of automatiseringssolutions.please niet om ons te contacteren! Wij stemmen in met uw onderzoeken in onze e-mail: lynn.liu@fctaiwan.com, en verheugt zich op het werken met u.

 

 

Sterkte: De sterkte van marktconcurrentievermogen, sterkte bleek om in de markt worden weerspiegeld, zijn wij test.

 

Hartstocht: Rijke geest van ons merk, de team trillende, stevige stichting, de industrievooruitzichten, duidelijke doel programmering, onze hartstocht van het meer zelfvertrouwen.

 

Team: In de praktijk ondergedompeld voor vele jaren, internationale binnenlandse en internationale industrie en beroepsbekwaamheden en professionele kwaliteiten, professionalisme en sterk en trillend.

 

Capaciteit: Test de capaciteit van de eerste stap denkt, en de capaciteit van de tweede stap van de test moet werken, is de derde stap het resultaat, liet ons stap voor stap inspectie bevestigt.

 

Visie: De belangrijke merken in de industrie is één van ons proces is ons doel om het merk te worden door werknemers, partners, consumenten, eerbied en liefde.

 

Mening: Wij taxeren terugkeer aan het personeel, hechten wij ook belang aan de belangen van de partners, besteden wij altijd aandacht aan de belangen van consumenten, geven wij meer om nuttige bijdrage tot sociaal, milieu.

Ons Team

 

Wij hebben een overzee verkoopteam van 5 mensen verantwoordelijk in het buitenland in markt, en ingenieur 4 ongeveer 10 jaar ervarings op sensorgebied. wij kunnen verstrekken niet alleen hoogte - kwaliteitssensoren maar ook automatiseringsoplossing voor klanten verstrek.

 

Als onze klant onze hulp nodig heeft, kunnen wij conferentievergadering op elk ogenblik hebben.